S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.
banner

Parafínový program

 

Parafínový olej je dodáván v lékopisné kvalitě.

 

též nazývaný medicinální (latinsky parafinum liquidum, parafinum perliquidum).

Lékopisná kvalita je nadřazena kosmetické kvalitě.

 

Využití

surový olej vhodný pro přípravu/výrobu masážních prostředků,směsí do parafínových lázní,

pro ošetření obložení sauny, infrasauny

údržbu zahradního nábytku.

 

Parafín kosmetický natural 52-54°C je surovina, která se používá k výrobě

náplní vhodných pro kosmetické a léčebné účely a to formou parafínových

zábalů.