Novinky
20.10.2021
Kakao alkalizovaný prášek top kvality
Lisované boby za studena,tmavší kakaový prášek,výraznější kakaová chuť a hořkost. Obsah tuku (kakaové máslo) 10-12%, obsah bílkovin 19%. V kostce ně... číst celé
14.10.2021
NANOPĚNY NAŠE ČTYŘKA
NANOPĚNY NAŠE ČTYŘKA   číst celé
12.01.2021
Antibakteriální nano-polymerová dezinfekce
Provádíme službu profesionální aplikace nano-polymerového dezinfekčního prostředku speciální metodou pro ošetření i nepřístupných částí interiéru s ná... číst celé
Zobrazit všechny novinky

NAŠE ČYŘKA PŘIPRAVENA PRO AKCI

 Čtyřka pro AKCI

INSTAGRAM

GALERIE PROFI NANO NA INSTAGRAMU

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nutristar kakaový alkalizovaný prášek
20.10.2021 SUROVINY
Nutristar kakaový alkalizovaný prášek
Lisované boby za studena,tmavší kakaový prášek,výraznější kakaová chuť a hořkost. číst celé
BRAHMI PLUS
BRAHMI PLUS
BRAHMI (Bacopa monnieri) je jedním z centrálních léčivých rostlin Ájurvédské medicíny. Toto pojmenování okamžitě určuje oblast použití Brahmi: zlepšen... číst celé
Antarctic PREMIUM OMEGA-3 KRILL OIL
Antarctic PREMIUM OMEGA-3 KRILL OIL
S fosfolipidy, cholinem a antioxidantem astaxantinem.Obecně je Krill Oil olej bohatý na Omega-3 mastné kyseliny získávaný z drobných mořských živočich... číst celé
Hydrolyzovaný kolagen
Hydrolyzovaný kolagen
Máte problémy s pohybem a to s bolestí kloubů, bolestí kolenního kloubu, bolestí kyčelního kloubu a bolestí ramenního kloubu?  číst celé

    Německá kvalita    V čistotě je krása    Spolehlivá firma    TOPlis t - BKServisCZ

Nejčtenější na blogu

Hydrolyzovaný kolagen

Kde nás najdete

Provozovna:

Kateřinská 577

Stráž nad Nisou 463 03

Kontakty
Logo
BK Servis CZ
(Po - Pá, 8:00 - 16:30)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.