Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po - Pá, 8:00 - 16:30)
0 ks
za Kč 0,00
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za Kč 2 500,00 a máte dopravu ZDARMA
NANOTECHNOLOGIE

kolagen,hydrolyzovaný,kloubní výživa,nanopěna,nano

Nanotechnologie - BKServisCZ   ABSOLUTNÍ NOVINKA 

NANO PĚNA HOME

V PRODEJI ZDE

 

Nano pěna original

Nano pěna Home

Nano pěna auto-moto

čistí,leští,

impregnují a konzervují

nejrůznější

hladké povrchy

a to na dlouhou dobu. 

ODKAZEM TADY
NanoPěny

 

TOPlis t - BKServisCZ

 Spolehlivá firma

Ošetřujeme povrchy 100% 
nanotechnologií.
Německá kvalita - BKServisCZ

Profesionálně čistíme a 
impregnujeme povrchy. 
Kuchyně a koupelny
sklo,keramiku,zrcadla.

Ochrana povrchu - BKServisCZ

Špína už nemá šanci.  

 Výtahy a nerez plochy
Čištění výtahů a ošetření nerezi - BKServisCZ 

Snadné odstranění otisků.

Umíme ošetřit i jiné povrchy.

(sklo,keramika,plasty,dlažby,

lodě,auta,motorky...)

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti BK Servis CZ s.r.o., se sídlem Pivoňková 255,Stráž nad Nisou 463 03, IČ:28704371 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 27621(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Antarctic PREMIUM OMEGA-3 KRILL OIL
Antarctic PREMIUM OMEGA-3 KRILL OIL
S fosfolipidy, cholinem a antioxidantem astaxantinem.Obecně je Krill Oil olej bohatý na Omega-3 mastné kyseliny získávaný z drobných mořských živočich... číst celé
NanoPěny
NanoPěny
NanoPěna Original,NanoPěna Auto-Moto a nejnovější NanoPěna HOME jsou prostředky v boji se špínou. číst celé
Hydrolyzovaný kolagen
Hydrolyzovaný kolagen
Máte problémy s pohybem a to s bolestí kloubů, bolestí kolenního kloubu, bolestí kyčelního kloubu a bolestí ramenního kloubu?  číst celé
AUTONANO - BKServisCZ LIBERECNanoservice - BKServisCZ

 

 

 

 

Nejčtenější na blogu

Hydrolyzovaný kolagen

Kde nás najdete

Provozovna:

Kateřinská 577

Stráž nad Nisou 463 03

 

Kontakty
Logo
BK Servis CZ
(Po - Pá, 8:00 - 16:30)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.