Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

OBLÍBENÉ PRODUKTY

naše cena Kč 199,00 (EUR 7,86)
skladem
naše cena Kč 328,00 (EUR 12,95)
skladem
naše cena Kč 330,00 (EUR 13,03)
skladem

Kontakt

BK Servis CZ s.r.o.
Pivoňková 255,
463 03 Stráž nad Nisou
napište nám
+420 773 641 008
+420 773 641 006

TOPlis t - BKServisCZ

 

V našem E-SHOPU

 

profesionalní

 

nanočistič

 

a

 

profesionální

 

nanoimpregnace

 

během pár minut

 

v jednom kroku.

 

 NANO PĚNA

NANOPĚNA - ČISTÍ A CHRÁNÍ POVRCHY

 

Nanoservice - BKServisCZ
AUTONANO - BKServisCZ LIBEREC

 

Nanotechnologie - BKServisCZ

 
Pracujeme se 100% 


nanotechnologií.


Německá kvalita - BKServisCZ

 

Profesionálně čistíme a 

impregnujeme povrchy. 


Kuchyně a koupelny

sklo,keramiku,zrcadla.

Špína už nemá šanci.

 

Ochrana povrchu - BKServisCZ

Výtahy a nerez plochy.

Snadné odstranění otisků.

Čištění výtahů a ošetření nerezi - BKServisCZ

 

Umíme ošetřit i jiné materiály.

  

Zašlete nám kontakt 

 

rádi Vám odpovíme.

 

 

Aktuality a novinky

arr3Arašídový krém,Mandlové másloNOVÉ PRODUKTY V NAŠÍ NABÍDCE Arašídový krém - obsahuje rostlinné a nenasycené tuky, prospěšné... arr3Profesionální servis povrchů materiálů nanotechnologií.BK Servis CZ profesionální servis povrchů materiálů nanotechnologií. Seznámíme Vás s novými... arr3NANO PĚNA - VIDEA  NanoPěna original - je čistící a současně impregnační pěna  s výhodami moderní... arr3JAK ODSTRANIT ZATUCHLINU  Jste provozovatelem nebo majitelem staršího domu,chaty,bytu,provozovny, nebo dopravního...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti BK Servis CZ s.r.o., se sídlem Pivoňková 255,Stráž nad Nisou 463 03, IČ:28704371 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 27621 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    1. jméno a příjmení
    2. emailovou adresu
    3. telefonní číslo
    4. fakturační adresu
    5. dodací adresu
    6. historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    1. zřízení a administrace uživatelského účtu
    2. nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    1. zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    2. nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    1. Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    2. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    1. vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    2. požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    3. vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    4. u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    5. nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    6. požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    7. na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    8. v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů